Heeft u een computer probleem?

Internet kabels aanleggen

Naast onze draadloze oplossingen voor een sneller netwerk, kunnen wij ook internet kabels aanleggen. De bekabeling wordt aangesloten aan de router en perfect afgewerkt.

Veel van deze problemen komen voort uit traag of niet werkend internet. Een goede router, access points of een switch zou deze problemen kunnen oplossen.

Snelste Routers

Een router is een apparaat dat twee of meer verschillende computernetwerken aan elkaar verbindt en data van het ene naar het andere netwerk verzend. De router verdeelt de internetverbinding over alle apparaten binnen een bedrijf of huishouden en zorgt er voor dat er veilig gebruik gemaakt kan worden van internet en netwerk. Een sneller (draadloos) netwerk en een beter wifi-bereik bespaart u veel tijd en met een snelle router haalt u alles uit uw netwerk. Er worden 2 frequenties gebruikt om het signaal door te geven, namelijk de 2.4 GHz- en de 5.0 Ghz-frequentie. We bekijken graag samen welke router bij u past en bieden dan een passende, snelle router aan.


Access point

Een stabiel en snel wifi-netwerk aanleggen voor al uw apparaten in huis of op kantoor? Dat kan met een access point. Een acces point wordt geplaatst in een bepaalde ruimte en verbonden via een netwerkkabel met de router en zorgt voor wifi in een bepaalde ruimte. Door linken naar de beschikbare acces points die jullie aanbieden of extra informatie over het product hier vermelden.

Switch

Een switch is een apparaat dat toestellen met elkaar verbind door het ontvangen, verwerken en doorzenden van ontvangen frames (wat zijn frames?). Hierdoor ontstaat er één homogeen netwerk wat zorgt voor een beter presterend netwerk. Doorlinken naar jullie producten of uitleggen hoe jullie deze aanleggen + wanneer is dit nodig?


Bestellen van producten

U kunt de router, het access point of de switch online bestellen, maar onze medewerkers zijn u graag van dienst om te helpen bij de aansluiting van (een van) deze apparaten, zodat u daarna de voordelen kunt ervaren van een optimaal, snel werkend internet en netwerk.

Contact opnemen